KURS & TRENING

SVØMMESKOLE OG TRENING

Kurs er nå i full gang. Nye kurs starter til høsten. Kurs finner du på Tryggivann.no. Hvordan du melder på barn til kurs er beskrevet her.

 

Prøv Nivåvelgeren hvis du lurer på hvilket kurs som passer ditt barn.

 

Dersom det er fullt på ønskede kurs, så anbefaler vi at dere setter dere på venteliste. Denne finner dere også på Tryggivann.no. Å stå på venteliste medfører ingen forpliktelse, men du vil bli tilbudt plass før de som ikke står på venteliste.

 

Kursprisen for de minste partiene er 1200 kroner for elleve uker. Kursene går på tirsdager og onsdager. Det er normalt 4-5 barn per instruktør og foreldre er ikke med i bassenget.

 

Fram til Bølgen åpner, trener vi i Seierstenbadet.

 

Barna følger kursopplegget til Norges Svømmeskole før de går over på ungdomspartiet.

 

SOMMERSKOLE

I 2019 arrangerer vi DFI Sommerskole i uke 26, 27, 32 og 33.

 

UNGDOM og MASTERS

For ungdom har vi et konkurranseparti som trener mot stevner og et teknikkparti som har et mindre ambisøst opplegg.

 

Voksne (masters) har to instruksjoner i uka med fokus på å lære grunnleggende crawleteknikk, eller finslipe teknikken for de mer avanserte.

 

Ungdom og Masters trener inntil Bølgen åpner på Røykenbadet og Grevlingen i Son. Eller i fjorden hvis vannet er varmt.

 

Vi har også felles styrketrening, ofte sirkeltrening. Det er både vondt og gøy, med deltagelse fra en god blanding av barn, ungdom, foreldre, mastersvømmere og familie.

 

KT Feb 2019

 

 

 

 

Navnet Norges Svømmeskole, logo, merker og kursnavn er registrerte varemerker som tilhører Norges Svømmeforbund, og kan ikke brukes av andre uten skriftlig tillatelse fra Norges Svømmeforbund.

Lær å svømme med DFI Svømming i Bølgen Bad