BETINGELSER

Priser og betingelser DFI svømmetrening

Kontinuerlig svømmetrening – ledige plasser hver måned

Våre treninger går kontinuerlig. Det vil si at du melder deg inn og er med så lenge som du har lyst, og melder deg ut når du ikke vil gå på svømmetrening lenger.


Hver måned vil vi ha ledige plasser og tilbyr disse til deg som står på venteliste på Trygg i Vann. Vennligst spesifiser hvilke dager/tider som er aktuelle i kommentarfeltet. Jo flere alternativer du er åpen for, jo raskere vil du få tilbud om plass. Meldinger i kommentarfeltet vil ikke bli besvart, derfor ber vi deg ta kontakt på mail eller telefon dersom du lurer på noe, så hjelper vi deg gjerne.

 

Når barnet har oppnådd alle nivåets delmål, flyttes det til neste nivå. Du vil bli kontaktet av DFI når barnet er klar for neste nivå. Vi flytter deretter barnet til neste nivå og barnet starter på det neste nivået allerede i neste måned. Du trenger altså ikke å foreta deg noe, vi fikser!

 

Aldersgrense

Hos oss kan barnet begynne på svømming når det har fylt 5 år. På de videregående nivåene må barnet ha fylt 8 år.


Priser for trening per måned, all trening krever årlig medlemskap i DFI og gyldig inngang hos Bølgen.

Nivå

Varighet per trening (min)

Trening per uke

Treningsavgift DFI pr måned

Grunnleggende 1 (hval, skilpadde, pingvin, selunge)

30

1

430

Grunnleggende 2 (sel)

45

1

450

Videregående (sjøløve, delfin, hai)

45

2

500

Teknikk

ungdom

45

2

500

Konkurranse rekrutt

90

3-4

550

Konkurranse ungdom

90

3-5

700

Masters

voksne

60

1-3

540

Teknikk

voksne

60

1

500

Betingelser for kontinuerlige svømmetreninger

 • All påmelding skjer via tryggivann.no.
 • Dere faktureres månedlig for treningsavgift med forfall den 20. per måned for betaling for påfølgende måned. Det faktureres ikke i juli og august. Våre treninger forutsetter gyldig medlemskap (månedsabonnement) i Bølgen. Da kan barnet bruke anlegget så mye han/hun vil utenom treningstid uten å betale for inngang. Du finner mer informasjon om Bølgen-medlemskapet lenger nede. 
 • Vi gir 20% i søskenrabatt på treningsavgift.
 • Frist for utmelding: 10. hver måned. Utmelding kan kun gjøres skriftlig på e-post til kurs@dfsvomme.no og gjelder fra og med måneden etter utmeldingen. Det vil si at dersom du melder deg ut innen 10. januar, går barnet ditt på trening ut januar måned. Dersom utmeldingen kommer etter 10. januar, har dere plassen ut februar og blir fakturert også for denne måneden.
 • Vi forutsetter at det etableres autogiro for betaling av treningsavgift, dette for å holde kostnader for alle nede.  Manglende betaling og purring vil medføre påslag i prisen. 
 • Mulighet for permisjon (1-2 måneder per kalenderår) uten å betale ved dokumentert sykefravær – for eksempel brudd i armen.
 • Når barnet har oppnådd alle nivåets delmål vil det flyttes til neste nivå. Vi gjør så godt vi kan for å finne plass på samme dag, men kan ikke garantere dette.
 • Vi må ha minimum 3 deltakere per instruktør for å gjennomføre svømmetrening på et gitt nivå
 • Dersom du har ønske om å bytte basseng/dag/tid, er det mulig å sende inn ønsket på mail til kurs@dfsvomme.no Vi går igjennom disse hver måned og jobber så godt vi kan for å få ønskene til å gå i oppfyllelse. Dersom vi får det til vil vi kontakte deg.
 • Månedsprisen er fast uavhengig av antall treningsdager pr måned. Dette er en snittberegning på et år (omtrent 35 treningsdager i året for nivåer tilsvarende hval, skilpadde, pingvin, selunge, og sel, samt omtrent 70 treningsdager i året for sjøløve, delfin og hai). Det vil variere fra ukedag til ukedag hvor mange treningsdager det er per måned da dette avhenger av blant annet røde dager.
 • 14 dagers angrefrist ved første påmelding.
 • Eventuelle avlysninger grunnet såkalt «force majeure», altså når det gjelder hendelser utenfor vår kontroll (som f.eks. Korona-hendelser eller feil på anlegg) blir ikke tatt igjen.
 • Vi tar inn nye deltakere fra ventelistene en gang i måneden med unntak av desember og juni.
 • Vi anbefaler alle å registrere telefonnummer. Da er det enkelt for oss å nå deg dersom noe skulle skje, eller dersom en treningsdag skulle bli avlyst.
 • Vi anbefaler at du ikke reserverer deg fra massemail. Dersom du reserverer deg fra massemail vil du ikke motta viktig info på mail fra klubben.
 • Alle deltakere betaler medlemskontingent til DFI en gang hvert kalenderår. Du betaler kun én medlemsavgift uavhengig av hvor mange idretter du driver med. Medlemskontingenten er 200 kroner/år for barn og 400 kr/år for voksne.


Tilbakemeldinger på Tryggivann.no

 • Tryggivann benyttes for å gi tilbakemeldinger fra instruktør, samt utsendelse av kursinformasjon. Noen barn er klare for å gå videre til neste nivå, da står dette «anbefalt videre nivå». Barna som skal videre til neste nivå blir flytte til neste nivå i Tryggivann.no i løpet av siste uke hver måned, mail med bekreftelse kommer. Noen vil naturligvis måtte bytte tid, men vi prøver så godt vi kan å finne et tidspunkt så nært som mulig det dere har i dag.
 • Har du spørsmål angående barnets ferdigheter, ta gjerne kontakt med Hovedinstruktør eller instruktør før/etter neste treningstime.

 

Utdeling av diplom og merke

 • De som blir anbefalt til neste nivå kan i løpet av siste uken i måneden hente diplom og merke for bestått nivå hos Hovedinstruktør.Bølgen-medlemskap
Bølgen-medlemskapet koster normalt 340 kr/måned for barn og ungdom. Barn og unge som trener med oss får dette for 170 kr/måned, unntak er konkurransesvømmerne som betaler full pris. Voksne/masters betaler full pris. Utøverne kan da bruke anlegget så mye de vil utenom treningstid og betaler da ikke for inngang. Bortsett fra at barna betaler mindre, så gjelder Bølgens standardvilkår: https://bolgenbad.no/medlemsvilkar/


Til sammenligning koster en inngang hos Bølgen 125 kroner. Hvis man besøker anlegget to ganger i måneden utenom treningstid, så har man tjent inn medlemskapet.  Vi oppfordrer så mange som mulig til å bruke anlegget utenom treningstiden slik at barna blir gode til å svømme.

Medlemskapet hos Bølgen er et løpende abonnement. Ved tegning av et nytt abonnement betales nåværende og neste måned. Foresatte må tegne av et nytt abonnement til barn under 18 år.
Alle abonnement har forskuddsvis betaling den 20. i måneden før. 


Når barnet slutter å svømme med DFI vil sende deg en e-post om at du heretter vil måtte betale full pris for Bølgenabonnementet. Hvis du ikke vil det, må du selv avslutte abonnementet. Oppsigelsestiden for Bølgenabonnementet er en måned regnet fra første månedsskifte etter den dato oppsigelsen er mottatt. Oppsigelsen skal skje ved utfylling av skjema i resepsjonen eller skriftlig til bolgen@bolgenbad.no