TRENING ALLE NIVÅER

SVØMMEPARTIER FOR BARN OG VOKSNE

Vi har kommet igang med trening for voksne på ulike nivå i 2020.


BARN

Barnas vår-runde starter første uka i mars.  Påmelding skjer på Tryggivann.no. Se her for en forklaring på hvordan du melder deg på.


Prøv Nivåvelgeren hvis du lurer på hvilket nivå som passer ditt barn.


Dersom det er fullt på ønskede parti, så anbefaler vi at dere setter dere på venteliste. Denne finner dere også på Tryggivann.no. Å stå på venteliste medfører ingen forpliktelse, men du vil bli tilbudt plass før de som ikke står på venteliste.


Det er normalt 4-5 barn per instruktør og foreldre er ikke med i bassenget.


Barna følger opplegget til Norges Svømmeforbund før de går over på ungdomspartiet. Kursavgiften starter på 885 kr for 11 kurskvelder for de minste barna.
UNGDOM og MASTERS

For ungdom har vi to konkurransepartier (LÅMØ og Ungdom) som trener mot stevner og et teknikkparti som har et mindre ambisøst opplegg.


Vi har et intronsnivå for voksne som fokuserer på grunnleggende crawleteknikk og linjeholdning. De mer avanserte har trening med mer fokus på utholdenhet og også andre svømmearter. All påmelding går gjennom Tryggivann.no


Vi har også felles styrketrening, ofte sirkeltrening. Det er både vondt og gøy, med deltagelse fra en god blanding av barn, ungdom, foreldre, mastersvømmere og familie.


J 05.06.19

Navnet Norges Svømmeskole, logo, merker og kursnavn er registrerte varemerker som tilhører Norges Svømmeforbund, og kan ikke brukes av andre uten skriftlig tillatelse fra Norges Svømmeforbund.

Lær å svømme med DFI Svømming i Bølgen Bad