UNGDOM

UNGDOM


Trener for ungdom er Vadim Forafonov. Han er elleve ganger russisk mester, fire ganger verdensmester - og har vært trener for Norges beste svømmere i mange år.


Fra og med juni 2019 trener vi i Bølgen. Nå har DFI tre muligheter for ungdom:


UNGDOM Rekrutt

Trening for de yngre konkurransesvømmerne våre. Dette er gruppa som er aktuell for dem som ønsker å konkurrere og å bruke tid på svømming etter at de er ferdige med nivåene i Trygg i vann. Trening tre-fem ganger i uka. Teknikktrening, styrketrening, mengdetrening. Rekruttstevner først, deretter approberte stevner. 


UNGDOM Konkurranse

Intenst treningsprogram for ungdom som vil trene minst fire dager i uken. Styrketrening, teknikk, mengdetrening og livredning. Et tilbud for ungdom som vil satse på svømming som sin idrett og delta på stevner.


UNGDOM Teknikk

Fleksiblet treningsprogram med trening to valgfrie dager i uken sammen med UNGDOM Konkurranse. Et tilbud som passer ungdom som vil kombinere svømming med annen idrett eller fritidsaktivitet. Ungdommene i gruppen deltar på stevner etter eget ønske.De fleste ungdomssvømmerne våre har svømt i mange år og fulgt opplegget til Norges Svømmeskole. Vi tar imidlertid gjerne i mot ungdom som ikke har trent svømming tidligere, men som trives i vann og har lyst til å begynne. Kontakt oss så finner vi frem til et passende treningsopplegg.


Vi jobber for at ungdommene skal være en sammensveiset gjeng og at treningen skal være lystbetont og variert.GJ 2017, J19

Stafettsvømmere stevne i Asker
Svømmestevne staffettlag DFI Svømming