KURS & TRENING

SVØMMESKOLE OG TRENING

Høstens første runde med kurs er godt igang i Bølgen. Nye kurs starter i november. Påmelding skjer på Tryggivann.no. Hvordan du melder på til kurs, se her.


Prøv Nivåvelgeren hvis du lurer på hvilket kurs som passer ditt barn.


Dersom det er fullt på ønskede kurs, så anbefaler vi at dere setter dere på venteliste. Denne finner dere også på Tryggivann.no. Å stå på venteliste medfører ingen forpliktelse, men du vil bli tilbudt plass før de som ikke står på venteliste.


Det er normalt 4-5 barn per instruktør og foreldre er ikke med i bassenget.


Barna følger kursopplegget til Norges Svømmeskole før de går over på ungdomspartiet. Kursavgiften starter på 885 kr for 11 kurskvelder for de minste barna.
UNGDOM og MASTERS

For ungdom har vi to konkurransepartier (LÅMØ og Ungdom) som trener mot stevner og et teknikkparti som har et mindre ambisøst opplegg.


Vi har et introkurs for voksne som fokuserer på grunnleggende crawleteknikk og linjeholdning, 10 kurskvelder for 585 kr. De mer avanserte har trening med mer fokus på utholdenhet og også andre svømmearter (1500 kr/halvår)


Vi har også felles styrketrening, ofte sirkeltrening. Det er både vondt og gøy, med deltagelse fra en god blanding av barn, ungdom, foreldre, mastersvømmere og familie.


J 05.06.19

Navnet Norges Svømmeskole, logo, merker og kursnavn er registrerte varemerker som tilhører Norges Svømmeforbund, og kan ikke brukes av andre uten skriftlig tillatelse fra Norges Svømmeforbund.

Lær å svømme med DFI Svømming i Bølgen Bad