NYTT

Internstevne Bølgen 9. juni


DFI ønsker velkommen til uformelt internstevne i Bølgen 9. juni. Stevnet er åpent for DFIs svømmere, og det er mulig for familie å komme og se på.

Til stevnet kommer også Viktor Forafonov, en av landets beste juniorsvømmere, han vil demonstrere litt av sine ferdigheter.


Tidsskjema:

Innsvømming 0900-0930

Stevne 0930-1030


Øvelser:

  • 25m fri
  • 50m bryst
  • 25m beinspark med plate
  • 25m butterfly
  • 50m rygg
  • Stafett (miks lag med litt ulike øvelser, disse settes opp under stevnet)


Påmelding innen fredag 7.6.19 kl 20

https://drive.google.com/open?id=1I6AEB-653tXhEYKDHwM_TockrS7gu87Sz0mjZe3s2m0


J05.06.19


Oppstart neste kursrunde

Neste runde med kurs på tryggivann.no er lagt ut med fortrinnsrett for tidligere deltagere. Kursene åpner snart for påmelding for alle. 

Det vil bli en større omlegging for Delfin - de får vesentlig mer trening for pengene enn tidligere. Dette er for å sikre at ferdighetene er enda bedre før man går ut av svømmeskolen. Elevene på Delfin/Hai vil bli vurdert av hovedtrener før evt opptak i konkurransepartiene. 

Det kommer også nye kurs for voksne. Etter mange forespørsler, så setter vi opp et introduksjonskurs i crawl teknikk. Kursene legges ut på tryggivann.no


J05.06.19


25. mai var DFI svømming på Ski Open rekrutt på Langhus


DFI deltok med noen av sine yngste svømmere på rekruttstevne. De som deltok var fra Sjøløve, Delfin og LÅMØ-gruppa. Rekruttstevne er fremfor alt god trening. Her blir det startet fra pall, og man svømmer på tid, men man blir ikke disket, og man trenger ikke stupe om det føles ukomfortabelt. Svømmerne lærer raskt, og gjennom 4-5 stevner får man en god stevneerfaring. Da er svømmerne klare for å kunne vurdere å dra på approbert stevne (med strengere regler). 


Det var god stemning på stevnet og masse flott svømming. Det har aldri vært så mange hvite DFI svømming-t-skjorter i omløp som på dette stevnet. Både svømmere og foreldre hadde skaffet seg DFI-trøyer og vi var største gruppa i salen (bortsett fra arrangør). Det er trolig første gang DFI opplever dette. 


Vi hadde med oss åtte svømmere. Noen deltok for aller første gang, noen hadde vært på ett eller flere stevner, og så hadde vi noen erfarne jenter med. Det må legges til at de erfarne jentene alle svømte sitt første stevne for under ett år siden, så det har vært god progresjon. De ferske svømmerne gjorde en knakende god innsats. Det ble svømt både raskt, med mange personlige rekorder, og det ble svømt godt teknisk. Det er superbra. Det tydelig å se at det var fremgang mellom stevnenene. Hovedtrener Vadim var til stede og fulgte opp under veis. Vi hadde også med Louse som lagleder. 


 Vi ser frem til neste rekruttstevne til høsten og håper vi får med enda flere da. 


J26.5.19