STEVNE & LEIR

STEVNER


Svømming som konkurranseidrett er en av verdens største idretter. Det konkurreres i mange forskjellige øvelser, innenfor svømmeartene crawl, rygg, butterfly og bryst, samt medley som er en kombinasjon av alle svømmeartene.


DFI Svømming driver med konkurranserettet trening og håper at flest mulig av våre svømmere deltar på stevner. Her kan deltagerne vise seg frem for slekt og venner, bli bedre kjent med treningskameratene og se resultatet av all treningen. Aktuelle stevner legges ut i Terminlisten. Informasjon om hvert enkelt stevne legges ut på www.medley.no.


PÅMELDING

DFI Svømming koordinerer alle påmeldinger til stevner. Vær snill å melde på deltagere i god tid. Husk å oppgi fullt navn, fødselsdato og liste over øvelser. DFI sender ut faktura for stevneavgift til alle deltagere i etterkant av stevnet. Utgifter til stafett dekkes av DFI Svømming. Husk å melde frafall til klubbens stevneansvarlig eller lagleder.


Se stevneguiden vår og skriv eventuelt ut huskeliste for svømmere som skal på stevne.


REKRUTTSTEVNE - Uapprobert

Rekruttstevner er en fin introduksjon til stevner og hvordan svømming drives som konkurranseidrett. Målsetning for deltagerne er å lære stevnerutiner og venne seg til konkurransesituasjonen. Alle deltagere får premie og man kan ikke bli disket. Resultatlistene settes opp alfabetisk, ikke etter plassering. Vi anbefaler påmelding av korte distanser som 25 crawl, 25 rygg eller 25 bryst. Snakk med ansvarlig trener for tips til distanse. Stevneavgift er gjerne 100 kr uavhengig av antall øvelser.


ÅPNE STEVNER - Approbert

Disse stevner er for alle som er 10 år eller eldre. Her er det tidtaking og rangering av nivå. Deltagerne får inspirasjon av å se andre svømmere. Resultatlister med tider legges ut på www.medley.no. Stevneavgiften er gjerne 100 kroner per påmeldt øvelse. I tillegg må alle deltagere på åpne stevner ha betalt startlisens til Norges Svømmeforbund. Deltagere som mangler startlisens kan bli bøtelagt.Asker Open 2017

DFI-svømmere på stevne i Asker i desember 2017.